Den 24 augusti är den stora festdagen! Det blir lite som en klassisk skördefest på en central plats nära en tunnelbanestation, vi vet inte exakt var ännu men det lutar åt Tensta. Där blir det marknad med grönsaker, inläggningar, workshops.

Därifrån ska besökarna lätt kunna ta sig ut till tre olika koloniområden. Cykelfrämjandet lånar ut cyklar och vi hoppas kunna bjuda på shuttlebussar så att ingen ska känna att det är jobbigt att ta sig runt.

På områdena kommer lotterna att fungera som visningsträdgårdar. Då har du chansen att upptäcka nya odlingstekniker, baka bröd, smaka mat, få nya recept, och bara helt enkelt få hänga runt i alla dessa underbara öppna vardagsrum. Perfekt både för de sociala och för oss som i vanliga fall är lite blyga!

Kategorier: Evenemang

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *